Ο στόχος του Ιστολογίου

Το Ιστολόγιο Phil_Art_a φιλοδοξεί να φιλοξενήσει εργασίες συναδέλφων και των μαθητών τους από το Νομό Άρτας. Σε περίπτωση που έχετε κάποια πρόταση,ιδέα ή δράση η οποία θα θέλατε να προβληθεί μέσα από αυτόν εδώ το χώρο, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου και θα φροντίσω για την ανάρτησή της, με τα στοιχεία φυσικά των υπευθύνων καθηγητών, αλλά και των εμπλεκομένων σχολείων.

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

"Το μετέωρο βήμα της Μακεδονίας"

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Ν. Άρτας σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου "Το μετέωρο βήμα της Μακεδονίας", που έγραψε ο Γιάννης Αναγνώστου, Δρ. Ιστορίας και Σχ. Σύμβουλος Ν. Ιωαννίνων. Το βιβλίο δίνει απαντήσεις στο σοβαρό πρόβλημα της Μακεδονίας και διαλύει τη σύγχυση που επικρατεί γύρω από αυτή. 
Η παρουσίαση θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Άρτας "Ο Μακρυγιάννης" την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου και ώρα 700 το βράδυ.  
Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Δώρα Χουλιάρα, Περιφερειακή Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηπείρου, ο Κώστας Κωσταβασίλης, φιλόλογος και ο Γιώργος Νικολάου, αναπληρωτής καθηγητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Κείμενα του βιβλίου θα διαβάσει η Φανή Φωτιάδη, φιλόλογος. Την εκδήλωση θα προλογίσει και θα συντονίσει ο Δημήτρης Βλαχοπάνος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου