Ο στόχος του Ιστολογίου

Το Ιστολόγιο Phil_Art_a φιλοδοξεί να φιλοξενήσει εργασίες συναδέλφων και των μαθητών τους από το Νομό Άρτας. Σε περίπτωση που έχετε κάποια πρόταση,ιδέα ή δράση η οποία θα θέλατε να προβληθεί μέσα από αυτόν εδώ το χώρο, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου και θα φροντίσω για την ανάρτησή της, με τα στοιχεία φυσικά των υπευθύνων καθηγητών, αλλά και των εμπλεκομένων σχολείων.

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Phil_Art_a Πρώτη Εμφάνιση

Το ιστολόγιο Phil_Art_a είναι προφανώς γεγονός! Ελπίζω η επιλογή του ονόματος να ικανοποιεί, τους περισσότερους τουλάχιστον, καθώς είναι μία σύντμηση, ένα παιχνίδι με τις λέξεις (Φιλολογία, Τέχνη (Art) και της πόλης στην οποία εργαζόμαστε. Η διεύθυνση στην οποία μπορείτε να το αναζητήσετε είναι: phil-art-a.blogspot.gr (Προσοχή, οι παύλες είναι στη μέση, όχι στο κάτω μέρος) Όπως θα είδατε ήδη στα δεξιά σας έχω ήδη τοποθετήσει ορισμένα στοιχεία ( ενδιαφέροντα Ιστολόγια (διάλεξα Ιστολόγια των τριών επιμορφωτών που γνώριζα από τα Ιωάννινα) και μερικές ενδιαφέρουσες Ιστοσελίδες).
Είμαι στη διάθεσή σας για την ανάρτηση του υλικού που θα θέλατε να προβληθεί και για βοήθεια σε όποιο τεχνικό ζήτημα προκύψει. 
Καλή αρχή!  

1 σχόλιο:

  1. Θανάση θέλω εδώ και τόσο καιρό να σχολιάσω...να δω αν θα τα καταφέρω τελικά...
    ΄Ηθελα να πω ότι είσαι πιο γρήγορος από το φως και αυτό το φώς ή τα φώτα σου εγώ προσωπικά θα θελήσω να τα εκμεταλλευτώ αρκούντως...σε ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή